2021 жылғы 26 қарашада Қазақстан Республикасы Тәуелсіздігінің 30 жылдығына арналған «шығармашылық кеңістіктегі жастар шығармашылық бірлестіктері: стратегиялар, білім беру ортасы, іске асыру тетіктері» тақырыбындағы конференцияда «Өнер қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын дамыту ресурсы ретінде» тақырыбында баяндама оқылды. Конференцияның мақсаты: креативті индустрияның теоретиктері мен практиктерінің пікірлерін біріктіретін ғылыми форум өткізу арқылы қазіргі ұлттық экономиканың саласы ретінде мәдениетті дамытуда жас ұрпақтың ерекше маңыздылығын анықтау.
Сондай-ақ Т.ғ. к. Г. Ш. Файзуллина «Тұран» университетінің «Туризм және сервис» кафедрасының білім беру бағдарламаларын жүзеге асыруда креативті тәсілдерді қолдану тақырыбында баяндама жасады.
Өзекті мәселелерді келесі ұйымдардың өкілдері талқылады: